Hangya PC Művek

Számítógép javítás – Laptop szerviz
Itt vagy:

Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben!

S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig!

Számítógép javítás Laptop szerviz, ahol megéri, ha „hangyás” vagy – Hangya PC Művek

A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez?

A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába.

Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)?

Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát!

 

Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét.

A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra!

A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 6500 Ft, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri.

Kiszállásos számítógép és laptop javítást az alábbi területeket vállalok

Kiszállítási díjHozom-Viszem szolgáltatás
Érd3000 Ft5000 Ft
Budapest4000 Ft7000 Ft
Diósd3000 Ft5000 Ft
Tárnok3000 Ft5000 Ft
Budaörs3000 Ft5000 Ft
Törökbálint3000 Ft5000 Ft
Sóskút3000 Ft5000 Ft
Biatorbágy5000 Ft9000 Ft
Baracska5000 Ft9000 Ft
Százhalombatta3000 Ft5000 Ft
Ercsi5000 Ft9000 Ft
Adony6000 Ft11000 Ft
Ráckeresztúr5000 Ft9000 Ft

A fel nem sorolt területen történő munkavégzésnél a kiszállítás díj a Google Mapsen meghatározott távolság szerint 160 Ft/km – oda-vissza számolva.

Számítógépek bevizsgálásra előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges a központi átvevő pontunkon.

Számítógép portalanítás
16 000 Ft / alkalom – asztali számítógép belső takarítás, portalanítás, újrakábelezés.
Laptop tisztítás
24 000 Ft / alkalom – Laptop belső takarítás, portalanítás.
Laptop tisztítás pasztázással
27 000 Ft / alkalom – Laptop belső takarítás, portalanítás, proceszor pasztázás.
Laptop pasztázás
3 000 Ft / darab – Laptop takarítás, processzor újrapasztázás egy gyors és halk laptopért. Pasztázáson értjük a régi hűtőpaszta eltávolítását, új felrakását.
Wifi beállítása
16 000 Ft / alkalom – Internet, wifi, lan, wlan, hálózat beállítás, konfigurálás, wifi jelszó beállítás.
Számítógép gyorsítás
25 000 Ft-tól / darab – Asztali számítógép és laptop gyorsítás, hardveres és szoftveres frissítés, számítógép tisztítás, virusírtás, kémprogramirtás.
Számítógép építés
16 000 Ft / alkalom – Számítógép építése válogatott alkatrészekből. Minden gép egyedi ajánlat alapján készül, figyelembe véve a felhasználási módot.
Számítógép telepítése – Windows operációs rendszer telepítése, office telepítés, egyéb szoftver telepítés
16 000 Ft-tól – szoftver függően.
Adatmentés
16 000 Ft/óra – Laptop és asztali számítógép merevlmez/vinyó/winchester szoftveres adatmentés.

 

GRAFIKAI TERVEZÉS – KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Kiadványszerkesztés, könyvborító tervezés, szórólap tervezés, plakát tervezés, névjegykártya tervezés (álló névjegykártya, fekvő névjegykárty, kétoldalas névjegykártya, arculattervezés, logó tervezés, grafikai tervezés, nyomdakész grafika, webes grafika, képszerkesztés, 

Elkészítünk három különböző tervet az igények alapján, melyből az ügyfél által kiválasztott tervet átadjuk nyomdakész állapotba szerkesztve. A kiválasztott tervet igény esetén az ügyfél kérésére átszerkesztjük.

Árajánlathoz kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden munka, minden igény, minden tervezés más és más, így általánosítani, csomagba tenni nincs értelme. Ügyfeleink elégedettsége fontos a számunkra, ezért nem tucat szolgáltatást nyújtunk!