Hangya PC Művek

Számítógép javítás – Laptop szerviz
Itt vagy:

Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben!

S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig!

Számítógép javítás Laptop szerviz, ahol megéri, ha “hangyás” vagy – Hangya PC Művek

A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez?

A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába.

Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)?

Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát!

 

Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét.

A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra!

A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + ÁFA (bruttó 5 080 Ft), melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri.

Az áraim 27% áfát tartalmaznak.

Kiszállásos számítógép és laptop javítást az alábbi területeket vállalok

 Kiszállítási díjHozom-Viszem szolgáltatás
Érd2000 Ft + áfa2000 Ft + áfa
Budapest2000 Ft + áfa4000 Ft + áfa
Diósd2000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Tárnok2000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Budaörs2000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Törökbálint2000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Sóskút2000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Biatorbágy3000 Ft + áfa4000 Ft + áfa
Baracska3000 Ft + áfa4000 Ft + áfa
Százhalombatta3000 Ft + áfa4000 Ft + áfa
Ercsi3000 Ft + áfa3000 Ft + áfa
Adony3000 Ft + áfa4000 Ft + áfa
Ráckeresztúr3000 Ft + áfa4000 Ft + áfa

Számítógépek bevizsgálásra előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges a központi átvevő pontunkon.

Az általunk szerelt számítógépekhez és laptopokhoz felhasznált alkatrészeket saját webshopukban lévő termékekből választjuk ki, így a felhasznált számítógép alkatrészek és szoftverek árát előzetesen meg tudják nézni. Mire jó ez? Ki tudja választani egy esetleges fejlesztés esestén, milyen alkatrész szeretne beszereltetni, így kalkulálni tud a fizetendő árra. Az általunk beszerelt alkatrészek beszerelési díja fixen 8 000 Ft + áfa.