A honlapon feltüntetett árak kategóriák szerinti tájékoztató jellegű árak. Pontos árajánlatért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

honlapkészítés – xxl csomag – honlapkészítés olcsó, olcsó honlapkészítés

HONLAPKÉSZÍTÉS – XXL CSOMAG

XXL honlapkészítési csomagunkat azoknak az egyéni vállalkozóknak, vagy microvállalkozásoknak ajánljuk, akik kis költségvetésből tudnak csak gazdálkodni, de mégis szeretnének egy modern, igényes honlappal részt venni a konkurencia harc online világában.

Az XXL csomagunk azoknak tökéletes, akik blogolni is szeretnének (akár friss hírekket, akciókat publikálni), valamint képekkel és/vagy videokkal kívánják megosztani a referenciájukat az érdeklődő llendő ügyfelekkel.

Az oldal keresőoptimalizálásának amennyiben nem media céggel végezteti, abban az esetben is ajánljuk ezt a csomagunkat, mert az XXL csomagunk keresőoptimálizálást is tartalmaz. (Igény esetén keresőoptimálizálás a kisebb csomagokhoz is kérhető külön díjazás felszmításával.)

ADMIN FELÜLET

Felhasználóbarát admin felületeten keresztül könnyen módosíthatja honlapja szöveges, és képi tartalmát. Az admin felület használatához egy minimális szövegszerkesztői ismeret szükséges (pl. Microsoft Word). Az elkészült honlapok átadásakor rövid oktatást is tartunk Önnek az admin felület használatához.

Igény esetén állandó és alkalmi support szolgáltatást is tudunk biztosítani ügyfeéeink részére.

RESZPONZÍV DIZÁJN

A reszponzív dizájnnak köszönhetően a honlapjára érkező látogatok minden platformra (tablet, okos telefon, laptop, asztali pc) optimalizáltan tudja böngészni a honlapját, ezáltal gyorsan, átláthatóan, egyszerűen tudnak navigálni az oldalon belül.

Mivel a reszponzivitásnak köszönhetően felhasználóbarát a honlap, ezért a Google keresőben előnyben részesül a találatok között a nem reszponzív oldalakkal szemben.

LOGÓ TERVEZÉS

Amennyiben még nem rendelkezik saját céges logóval, vagy újat szeretne, elkészítjük az ön arculatának legmegfelelőbb logóját.

Az elkészített logót hosszított, és négyzetes elrendezésben is elkészítjük. Igény esetén webes és nyomdai formában is átadásra kerül. (Nyomdára elkészített tervekről kérje pontos árajánlatunkat!)

SLIDE SHOW

A Slide Show nem más, mint egy figyelemfelkeltő képváltó, mely általában a honlap tetején, a nyitó oldalon szerepel, de igény szerint a honlap bármely részén elhelyezhető.

A Slide Show használata alkalmas kiemelt termékek megjelenítésére, akciós termékek, szolgáltatások reklámozására, vagy akár a partnereik feltüntetésére egyarlánt.

Fontos, hogy a Slide Show csak a tablet, laptop és asztali számítógépen megjelenített verziókban töltődik be, a jó Google pontozás érdekében a mobilon böngészett oldalakon nem jelenik meg!

CÉGES EMAIL

A kiváltasztott domainhez (honlap címhez) saját céges email címet regisztrálunk, melyet akár admin felületen, akár bármelyik levelező programban tud kezelni.

ÜZENET KÜLDÉS A HONLAPRÓL

A kapcsolat menüponton belül üzenetküldő űrlapot hozunk létre, melynek segítségével nem szükséges a honlapunkat böngésző ügyfélnek a saját postafiókjából emailt küldenie.

GOOGLE INDEXELÉS

A honlap elkészültét követően a Googlebe indexelésre kerül az index oldal, valamint az összes aloldal. A megadot kulcsszavak alapján ezután a honlap belekerül a találati listába.

Az indexelés megtörténtéről visszaigazoló emailt küldünk. A honlapkészítés költségéről szóló számla kizárólagosan a Google-be való indexelést követően kerül kiállításra ezzel is garanciát vállalva a munkánkra.

SOCIAL MEDIA

Social media – azaz a közösségépítő kapcsolatok! Amennyiben rendelkezik Facebook, Google Plus, Instagram, Twitter, Linked In, stb. közösségi oldallal, összekapcsoljuk a honlapjával. Ha még nem rendelkezik vele, szívesen segítünk a regisztrációban.

GOOGLE ANALITIKA

Google analitikát, azaz Google által készített honlap látogatottsági statisztikát építünk az oldalba. Ehhez a statisztikához felügyeleti fiókot kap, melyen keresztül nyomon tudja követni a honlapja látogatóinak számát, a letöltött aloldalak számát, konverziókal, a felhasználók által az oldalon elöltött időt, valamint hogyan, milyen fórumon keresztül találták meg az ön honlapját a látogatók.

KORLÁTLAN ALOLDAL

A honlapjának aloldalait nem korlátozzuk le, korlátlan mennyiségű belső oldalt hozunk létre az ön igényeinek megfelelően.

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Amennyiben az oldal keresőoptimalizálását, valamint az online marketinet nem reklám céggel szeretné végeztetni, a keresőoptimalizálási beállítások, valamint az esetlegesen szükséges Facebook konverziókövetésének beépítését cégünk átvállalja. Az optimalizálási paraméterek külön szerződésben rögzített paraméterek alapján történik.

KÉPGALÉRIA

Amennyiben a referenciáit a képgaléria mellé, vagy helyett video formátumban is szeretné prezentálni az esetleges leendő ügyfelek részére, youtube-ra feltöltött videokat szerkesztünk az oldalba.

VIDEOTÁR BEÉPÍTÉS

Amennyiben a referenciáit a képgaléria mellé, vagy helyett video formátumban is szeretné prezentálni az esetleges leendő ügyfelek részére, youtube-ra feltöltött videokat szerkesztünk az oldalba.

BLOG

Hírek, folyamatosan változó információk, tájékoztató anyagok, akciók prezentálásához a blogot ajánljuk. Az admin felületre belépve pár lépés alatt posztolhatjuk az újabb és újabb információkat. (A blog tartalmának keresőoptimalizálására vonatkozó fontosabb beállítások megadását megmutatjuk az oldal átadásakor, hogy Ön is be tudja állítani az új tartalmakat. A jövőbeli tartalmak általunk történő keresőoptimalizálását support szolgáltatás keretein belül tudjuk csak vállalni. A support szolgáltatás részleteiről érdeklődjön!)

MEGRENDELŐLAP(OK)

Igény esetén az oldalba ajánlat kérő, és/vagy megrendelőlapot építünk. (Ez nem azonos a kapcsolati menüpontban lévő üzenetküldő űrlappal!)

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATKÉRÉS 

[]
1 Step 1
NÉVkapcsolattartó
CÉGNÉV
TELEFONSZÁMyour full name
KÉRDÉS, ÜZENET, MEGJEGYZÉS IDE ÍRHATÓmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft