A honlapon feltüntetett árak kategóriák szerinti tájékoztató jellegű árak. Pontos árajánlatért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

honlapkészítés olcsón – xl csomag

HONLAPKÉSZÍTÉS – XL CSOMAG

XL honlapkészítési csomagunkat azoknak az egyéni vállalkozóknak, vagy microvállalkozásoknak ajánljuk, akik kis költségvetésből tudnak csak gazdálkodni, de mégis szeretnének egy modern, igényes honlappal részt venni a konkurencia harc online világában.

Az XL csomagunk abban különbözik legfőképpen az XS csomagunktól, hogy az oldalhoz tartozik egy felhasználó barát kialakítású, könnyen kezelhető adminisztrációs felület, ahol a laza könnyedséggel cserélhetőek a szöveges és fényképes tartalmak.

ADMIN FELÜLET

Felhasználóbarát admin felületeten keresztül könnyen módosíthatja honlapja szöveges, és képi tartalmát. Az admin felület használatához egy minimális szövegszerkesztői ismeret szükséges (pl. Microsoft Word). Az elkészült honlapok átadásakor rövid oktatást is tartunk Önnek az admin felület használatához.

Igény esetén állandó és alkalmi support szolgáltatást is tudunk biztosítani ügyfeéeink részére.

RESZPONZÍV DIZÁJN

A reszponzív dizájnnak köszönhetően a honlapjára érkező látogatok minden platformra (tablet, okos telefon, laptop, asztali pc) optimalizáltan tudja böngészni a honlapját, ezáltal gyorsan, átláthatóan, egyszerűen tudnak navigálni az oldalon belül.

Mivel a reszponzivitásnak köszönhetően felhasználóbarát a honlap, ezért a Google keresőben előnyben részesül a találatok között a nem reszponzív oldalakkal szemben.

LOGÓ TERVEZÉS

Amennyiben még nem rendelkezik saját céges logóval, vagy újat szeretne, elkészítjük az ön arculatának legmegfelelőbb logóját.

Az elkészített logót hosszított, és négyzetes elrendezésben is elkészítjük. Igény esetén webes és nyomdai formában is átadásra kerül. (Nyomdára elkészített tervekről kérje pontos árajánlatunkat!)

SLIDE SHOW

A Slide Show nem más, mint egy figyelemfelkeltő képváltó, mely általában a honlap tetején, a nyitó oldalon szerepel, de igény szerint a honlap bármely részén elhelyezhető.

A Slide Show használata alkalmas kiemelt termékek megjelenítésére, akciós termékek, szolgáltatások reklámozására, vagy akár a partnereik feltüntetésére egyarlánt.

Fontos, hogy a Slide Show csak a tablet, laptop és asztali számítógépen megjelenített verziókban töltődik be, a jó Google pontozás érdekében a mobilon böngészett oldalakon nem jelenik meg!

CÉGES EMAIL

A kiváltasztott domainhez (honlap címhez) saját céges email címet regisztrálunk, melyet akár admin felületen, akár bármelyik levelező programban tud kezelni.

ÜZENET KÜLDÉS A HONLAPRÓL

A kapcsolat menüponton belül üzenetküldő űrlapot hozunk létre, melynek segítségével nem szükséges a honlapunkat böngésző ügyfélnek a saját postafiókjából emailt küldenie.

GOOGLE INDEXELÉS

A honlap elkészültét követően a Googlebe indexelésre kerül az index oldal, valamint az összes aloldal. A megadot kulcsszavak alapján ezután a honlap belekerül a találati listába.

Az indexelés megtörténtéről visszaigazoló emailt küldünk. A honlapkészítés költségéről szóló számla kizárólagosan a Google-be való indexelést követően kerül kiállításra ezzel is garanciát vállalva a munkánkra.

SOCIAL MEDIA

Social media – azaz a közösségépítő kapcsolatok! Amennyiben rendelkezik Facebook, Google Plus, Instagram, Twitter, Linked In, stb. közösségi oldallal, összekapcsoljuk a honlapjával. Ha még nem rendelkezik vele, szívesen segítünk a regisztrációban.

GOOGLE ANALITIKA

Google analitikát, azaz Google által készített honlap látogatottsági statisztikát építünk az oldalba. Ehhez a statisztikához felügyeleti fiókot kap, melyen keresztül nyomon tudja követni a honlapja látogatóinak számát, a letöltött aloldalak számát, konverziókal, a felhasználók által az oldalon elöltött időt, valamint hogyan, milyen fórumon keresztül találták meg az ön honlapját a látogatók.

KORLÁTLAN ALOLDAL

A honlapjának aloldalait nem korlátozzuk le, korlátlan mennyiségű belső oldalt hozunk létre az ön igényeinek megfelelően.

SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATKÉRÉS 

[]
1 Step 1
NÉVkapcsolattartó
CÉGNÉV
TELEFONSZÁMyour full name
KÉRDÉS, ÜZENET, MEGJEGYZÉS IDE ÍRHATÓmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft